top of page
 • Får man ha med husdjur i era taxibilar?
  Ja, om du meddelar kundtjänst när du bokar.
 • Kan jag förbeställa taxi?
  - Ja och nej, du kan förbeställa taxi dygnet runt förutom midsommarafton/ julafton/ juldagen och nyårsafton. På dessa aftnar tar vi inte förbeställningar förutom vid speciella behov. Anledningen är att vi har svårt att hålla förbeställda tider eftersom det är så stor efterfrågan och vi vill kunna vara så effektiva som möjligt så att så många som möjligt ska kunna åka med oss. Förbeställ din resa med fördel om du ska resa tidigare mornar, mellan 07:30-08:30 och 14:30-15:30, vardagar.
 • Vi är fem personer som ska åka taxi så vi får inte plats i en vanlig personbil. Har ni storbilar?
  Ja, vi har storbilar för 5-8 passagerare. Antalet storbilar är dock begränsat. Det är dyrare att köra dessa än ordinarie personbilar. Därför kostar det lite mer att åka storbilstaxi.
 • Har ni fastpris och hur kan jag få reda på ett pris för en taxiresa mellan två adresser?
  - Enklast är att använda vår webbokning. Fyll i ”Från- och tilladress". Klicka sedan ”Boka resa” (Resa bokas inte nu, utan du går endast vidare till nästa steg i bokningsprocessen.) Här kan du nu se fastpriset. Du kan också använda vår app eller ringa 0155-217500.
 • Kan jag få min resa fakturerad?
  Ja, om ditt företag har företagskonto med oss, med godkänd kredit.
 • Kan jag beställa en taxi med bilbarnstol och vad kostar det?
  Kostnad för första bilbarnstol är 100 kronor. Bokas på telefon 0155-217500. Ej via vår webbokning.
 • Varför är ni så dyra?
  Våra priser är baserade på de kostnader vi har för att driva en dygnet-runt-verksamhet med ledorden service, ansvar och tillgänglighet: Fordon av god kvalitet, drivmedel, försäkringar, löner enligt kollektivavtal, teknik/utrustning (avancerat trafikledningssystem, alkolås, säkerhetskamera, kravuppfyllda betalterminaler mm) samt kundtjänst- och reklamationsservice.
 • Är det olika taxameterpriser, beroende på när på dygnet man åker?"
  Självklart, taxameterpriset varierar beroende på vilken tid på dygnet du åker.
bottom of page