Taxi Nyköping Oxelösund | buss | Bud | skavsta
RING OSS!

Bråttom? Att slå en signal är alltid det snabbaste sättet att få tag i en ledig taxi!

BOKA

Vill du förboka en resa med oss i lugn och ro gör du det smidigast här!

TREVLIG RESA!

Taxi Nyköping Oxelösund erbjuder persontransporter med bästa tänkbara service till företag, samhälle och privatpersoner. Våra taxibilar går ca 12 000 mil om året och våra chaufförer har många mil i kroppen och är mycket duktiga. Du kan alltså känna dig trygg när du åker med oss.

 

Prisinformationen finns både på och inne i bilen och taxilegitimationen sitter väl synlig på instrumentpanelen. Alla våra bilar är naturligtvis utrustade med luftkonditionering. Våra chaufförer är enhetligt klädda med vit skjorta och slips och till det mörkblå byxor.

SMIDIGARE BOKNING?

Du vet väl att du kan ladda ner vår app för din smartphone? Skapa ett konto så kan du snabbt och enkelt boka din taxi och se dina tidigare bokningar!

google_play.png
appstore_badge.png
SKAVSTA FLYGPLATS

Ska du ut och resa? Vi är det självklara valet till och från Skavsta! Res enkelt & smidigt med Taxi Nyköping Oxelösund! Vi har taxi till och från Skavsta flygplats med fasta priser för liten och stor bil till bl a Nyköping, Oxelösund, Trosa, Stockholm C, Arlanda flygplats, Norrköping C
När du tar taxi ut till Skavsta flygplats åker du bekvämt och säkert och du slipper krångla med parkering. När du kommer tillbaka så väntar vi på dig i ankomsthallen utan extra kostnad och du hoppar in i en uppvärmd bil.

 
MED PLATS FÖR DE SMÅ

För barn mellan 0-6 månader har vi ett bakåtvänt babyskydd och för barn från 6 månader upp till 3 år har vi bakåtvänd bilbarnstol. Detta kostar 100 kr extra inkl moms och ska beställas i god tid innan, eftersom dessa inte får plats i våra fordon utan våra förare hämtar dessa på taxikontoret. För lite äldre barn upp till 36kg och ännu inte är 140 cm har vi bälteskuddar, en bälteskudde finns garanterat i alla fordon, vissa har fler, säg gärna till vid beställning, dessa kostar inget extra.

 
90263580_s.jpg
 
SENIORTAXI

Taxi Nyköping Oxelösund erbjuder seniorpriser på taxiresan så du enkelt och billigt ska kunna ta dig till och från matbutiken eller så du enkelt kan hälsa på vänner och bekanta. Vi hjälper dig ha ett mer rörligt liv fastän
hälsan kanske sviker.

För dig som är över 65 år och/eller är sjukpensionär.
Fast priser vardagar mellan 08:30 – 17:00 – vet redan vad det kostar
när du beställer (fråga våra Trafikledare)
Övrig tid 10% på ordinarie taxa.

Förbeställ gärna din resa, men du kan också ringa direkt eller ta taxin på ”gatan”. Det viktiga är att du alltid uppger INNAN, att du ska åka Seniortaxi, både när du ringer och beställer och till chauffören som du åker med.

Det kostar inget extra om du har någon/några bekanta med dig
från samma adress, om ni ska till samma adress.

Hjälp upp till lägenhetsdörren med kassar/rullator kostar 20 kr extra.

För dig som är rullstolsburen kostar resa med handikappfordon 100 kr extra. Uppge detta vid beställning.