top of page

Taxi Nyköping Oxelösund är stolt medlem i Svea Taxi Allians &  Svenska Taxiförbundets initiativ Säker Grön Taxi

Taxi Nyköping Oxelösund | buss | Bud | skavsta
VI BUDAR INOM 20 MINUTER

Är du intresserad utav att Skicka bud i Nyköping? Eller kanske till Shanghai? Vi hjälper dig!

Vi kan få iväg ett fordon inom 20 minuter till vilken destination som helst, även utanför rikets gränser!

Förutom våra taxibilar har vi även lite större fordon ifall ni skulle ha ett paket med volym, alternativt lastar vi allt i en släpkärra och kör.

HUR
VAD
FASTA TURER ELLER EXPRESS?

Har du ett direktbud som måste iväg är det nog ingen som slår oss! Vi kan få iväg ett fordon inom 20 minuter till vilken destination som helst, även utanför rikets gränser.Vi erbjuder företag, organisationer och privatpersoner snabba, tillförlitliga och miljövänliga budtransporter. Alla våra 1-6 passagerars fordon är miljöbilar, hela 32 st, mestadels gasfordon men även etanol och dieselbilar som nu körs på HVO-100 från vår egna tank ”på gården”.

Vi har många olika fordonstyper som passar till budtransporter av olika slag. Främst kombibilar, men även större taxifordon och rena budfordon. Vi kan även lägga upp fasta turer som går efter ett visst schema. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser på budtransporter och vi räknar självklart på fasta turer om du har det behovet.Ring och beställ på 0155-21 75 00, självklart får du en prisuppgift/prisindikation innan!

bottom of page